Velkommen til SELEKT Vikar og Rekruttering

SELEKT tilbyder private og offentlige virksomheder vikarassistance, rekrutteringsløsninger og rådgivning i HR-spørgsmål. Vi opererer inden for et bredt felt af brancher og fag fra vores virtuelle afdelinger i Århus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Fredericia, Odense og København.

SELEKT ejes af John Sylvester, som har beskæftiget sig med bemanding og personaleudvælgelse i mere end 20 år på nationalt og skandinavisk niveau.
Vi er en 100% danskejet virksomhed.

Det rigtige match er altafgørende

Det er en tidskrævende, bekostelig og kompleks proces at finde, teste og udvælge den rette kandidat til et givet job. Hvis du overlader personaleudvælgelsen til SELEKT, får du mere tid til andre ting. Vi har de rette redskaber og den mangeårige erfaring, der skal til for at finde netop den medarbejder, der bedst styrker din virksomhed. Hvad enten det er en lagermedarbejder, en projektmedarbejder eller et chefemne – til et vikariat eller en fastansættelse.

Professionalisme, Fokus, Nærhed og Partnerskab er 4 gode grunde til at vælge os:

Professionalisme

SELEKT observerer og lytter. Vi starter altid med at analysere dit behov, før vi bringer os selv på banen med kvalificeret rådgivning og konkret hjælp. SELEKT er desuden en virksomhed med holdninger, og vi tror på, at ærlighed holder længst.
Vi sætter etik og moral højt, når vi beskæftiger os med både kunder og kandidater i en udvælgelsesproces, og vi går ikke på kompromis md vores værdier.

Fokus

SELEKT har valgt et snævert forretningsmæssigt fokus: Professionel personaleudvælgelse. Det vil vi være de bedste til i Danmark. Konstant medarbejderudvikling, anvendelse af den seneste nye teknologi, visioner om at være på forkant med udviklingen i et globalt marked er midler til at bevare og udbygge en ledende position inden for personaleudvælgelse i Danmark.

Nærhed

SELEKT engagerer sig i det lokale erhvervs- og kulturliv. Vi plejer og udbygger konstant vore netværk til lokale erhvervsklubber, private og offentlige organisationer og lignende. En hyppig dialog med vores lokale netværk betyder, at vi altid ved, hvad der rører sig, og derfor kan rådgive vores kunder ud fra aktuelle, lokale tendenser.

Partnerskab

SELEKT bygger på langvarige forretningsmæssige relationer som ligeligt tilgodeser kandidater og virksomheder. Vi er løbende i dialog med vores partnere om nye markeder, tendenser, forbrugere og ny teknologi. Vi informerer og inspirerer gensidigt hinanden.
Den tætte personlige kontakt til såvel kunder som medarbejdere har stor værdi for os.